De allerbeste service. Dat is wat je van ons mag verwachten.

De allerbeste service. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Multideur is in 1987 gestart als producent van bedrijfsdeuren.

Wij zijn Multideur

en we leveren al meer dan dertig jaar de allerbeste producten en service voor alle merken industriële deuren. Vanaf het moment dat een storing wordt gemeld of een service aanvraag wordt ingediend zijn snelheid en goede communicatie onmisbaar, en daar is ons team ijzersterk in. Zij kennen de situatie bij onze klanten, weten wat er speelt en komen met een oplossing in de vorm van producten of service en onderhoud. Dit gebeurt snel, gedegen en professioneel, zodat de bedrijfsvoering van klanten zo min mogelijk wordt belemmerd door een storing. Daar zetten we ons elke dag voor in!

Onze kernwaarden

Robuust: dat is een typering die precies past bij Multideur. Onze producten kunnen tegen een stootje, we leveren vakwerk waarop je kunt vertrouwen én we bieden de allerbeste service voor iedere klant. Je kunt op ons rekenen en we komen afspraken na. Ons team is pragmatisch, doortastend en transparant, en dat werkt prettig voor iedereen.

  • Klantgericht. Met de behoefte en wensen van de klant als uitgangspunt, elke dag!
  • Samenwerking. Alleen door samenwerking kunnen we de allerbeste service bieden.
  • Resultaatgericht. Resultaatgerichtheid brengt ons bij ons doel: het leveren van vakwerk en de beste service voor iedere klant.
  • Plezier & aandacht voor elkaar: We maken tijd vrij voor een potje darten, tafeltennis of om even bij te kletsen aan de ‘keukentafel’. Ieder teamlid wordt gezien, gewaardeerd en krijgt kansen om te groeien.

Anders Invest is een investeringsmaatschappij die investeert in de Nederlandse maakindustrie en heeft een groot belang in Multideur. Zij werken met een lange-termijn focus en onderschrijven onze kernwaarden. Anders Invest

30+

35+

Jaar ervaring

24/7

24/7

Service

10k+

10.000

Uur aan onderhoud

Duurzaam ondernemen

We zijn eerlijk over de mate waarin wij duurzaam ondernemen: we volgen de ontwikkelingen en mogelijkheden om duurzamer te werken en de initiatieven die bij ons passen nemen wij over. Zo komen we met het hele team tot een duurzame(re) invulling van de manier waarop wij werken. Hierbij kun je denken aan:

  • het elektrificeren van het wagenpark (personenauto’s)
  • het aanbieden van een leasefiets
  • een slimme rayon indeling waardoor we minder brandstof gebruiken
  • de keuze voor een duurzamere huisvesting
  • nauwelijks tot geen gebruik van papier door digitalisering van het proces
  • het gebruik van duurzame materialen op kantoor. Zo is voor de kantoorinrichting bewust gekozen voor refurbished meubilair en meubilair dat is gemaakt van circulair geproduceerde PET flessen.

Heb je een idee of suggestie waardoor we nog duurzamer kunnen werken? Laat het ons gerust weten!

Multideur is in 1987 gestart als producent van bedrijfsdeuren.

Werken bij Multideur

Wat maakt werken bij Multideur interessant voor mij?

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je je dat afvraagt voordat je bij ons gaat solliciteren laten we wat collega’s aan het woord. Dan heb je de informatie waarnaar je op zoek bent uit de eerste hand!

Plezier en zelfontplooiing zijn belangrijke kernwaarden binnen Multideur: we maken tijd vrij om te darten, tafeltennis of even bij te kletsen aan de ‘keukentafel’. Een dag wat gezelligs doen of een etentje op zijn tijd gebeurt natuurlijk ook. Zelfontplooiing zien we als ‘earn the right to grow’: ieder teamlid wordt gezien, gewaardeerd en krijgt kansen om te groeien.

Wat ik het meest waardeer aan Multideur is de fijne samenwerking met collega’s en het werken aan mooie en afwisselende projecten bij opdrachtgevers. Daarnaast vind ik het belangrijk dat collega’s het naar hun zin hebben op het werk, zich kunnen ontwikkelen en dat ze het gevoel hebben gezien te worden. Daar zet ik me elke dag voor in. Heb je interesse in Multideur maar ben je er nog niet uit of je zult solliciteren of niet? Loop gerust even binnen of bel mij, ik maak graag tijd voor je vrij.

Maarten, Directeur, Multideur

Wat ik zo fijn vind aan mijn werk bij Multideur? Dat is eigenlijk een combinatie van verschillende dingen. Ik werk met gezellige collega’s die het net als ik elke keer weer prettig vinden om een klant te helpen met het oplossen van een storing of het verlenen van service. Het werk is afwisselend doordat we niet gebonden zijn aan een bepaald merk bedrijfsdeuren. Je kennis breidt hierdoor uit en dat maakt het werk alleen maar leuker. Doordat we veel met elkaar samenwerken maak je deel uit van één hechte club mensen en dat is prettig. Daarnaast is er ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en dat vind ik belangrijk. En ook goed geregeld: we hebben een ruimte waar je kunt darten en tafeltennissen en gezellig wat kunt drinken. Oh ja, en ook de lunch wordt tussen de middag op kantoor voor je geregeld, top

Dennis, Productspecialist, Multideur