Een maatwerk onderhoudscontract voor de best mogelijke service.

Een maatwerk onderhoudscontract voor de best mogelijke service.

Een onderhoudscontract bij Multideur? Dat is een helder verhaal.

We begrijpen dat je bedrijfsvoering stokt wanneer een deur niet naar behoren werkt en lossen dat snel en naar wens voor je op. Omdat de afspraken en wensen over service en onderhoud zijn vastgelegd in een onderhoudscontract kunnen we snel schakelen. De situatie en oplossing varieert per geval: omdat wij merkonafhankelijk werken kunnen we de storing vaak direct voor je oplossen zodat je weer snel verder kunt met je werk.

Contractmanagement

De praktijk laat zien dat standaard onderhoudsvormen vaak niet voldoen aan specifieke klantwensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langere responstijden of extra kosten die worden berekend bij het oplossen van een storing. Om de best mogelijke service te verlenen én omdat wensen nu eenmaal verschillen, stellen we een maatwerk onderhoudscontract op. In dit contract worden afspraken gemaakt over servicetarieven, reactietijden en de manier waarop er met vervolgwerkzaamheden wordt omgegaan. Een basisregel binnen ons onderhoudscontract is dat spoedreparaties binnen 24 uur worden opgevolgd. Benieuwd of een onderhoudscontract bij je past? Lees meer over contractmanagement bij Multideur.

Efficiency en besparing

Nieuwe ontwikkelingen zorgen voor efficiency en besparing. Ook voor jouw deur.

Regels, voorschriften en eisen die gesteld worden aan bedrijfsdeuren zijn aan verandering onderhevig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regelgeving over de snelheid van openen, de brandwerendheid of de isolatiewaarde van deuren.

Nieuwe typen deuren of onderdelen die voldoen aan de nieuw gestelde regels zijn relatief snel beschikbaar op de markt. Wij volgen deze ontwikkelingen continu en adviseren je over de manieren waarop je technologische verbeteringen en upgrades kunt doorvoeren op bestaande deuren. En is een bestaande deur aan vervanging toe? Ook dan kunnen wij je adviseren over het toepassen van ander type deur die voldoet aan de nieuw gestelde eisen of wensen.

Klimaat en ontwikkeling

Isoleren, automatiseren en upgraden

Het is vanzelfsprekend dat een goede isolatie van een bedrijfspand essentieel is voor het verhogen van het comfort en het verminderen van het energieverbruik. Ook de keuze van een nieuw type bedrijfsdeur kan bijdragen aan betere isolatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van deurbladen met hogere isolatiewaarden en het vervangen van bijvoorbeeld afdichtingen. Hierdoor ontstaat een beter binnenklimaat, wordt bespaard op energiekosten en draag je direct bij aan verbetering van het klimaat.

Kies je daarbij voor een geautomatiseerde bedrijfsdeur of het toepassen van een verbeterde bediening en open- en sluitfuncties, dan is sprake van een efficiënter gebruik. Ook zien we volop ontwikkelingen in het upgraden van sensoren, bediening en beveiligingsfuncties. Hiermee ontstaat een veiliger omgeving voor personen, goederen en voertuigen.