Aan welke branches leveren wij?

Aan welke branches leveren wij?

Multideur levert de allerbeste service in merkonafhankelijk onderhoud van industriële deuren. De opdrachtgevers waarvoor wij werken zijn dan ook actief in uiteenlopende sectoren met ieder hun eigen specifieke wensen. Zij weten dat zij de allerbeste service kunnen verwachten, en die leveren we ook. Elke dag!

Facilitair

Logistiek

VVE

Food & Pharma

Vastgoed

Aannemerij

Architecten

Multideur en de facilitaire sector

Multideur werkt voor grote facilitair dienstverleners en vastgoedbeheerders.  Deze samenwerking vraagt om professionele service, optimale samenwerking en vooral om reactiesnelheid. Het snel reageren op storingen en vragen en het direct informeren over uitgevoerde werken in het veld is essentieel voor onze opdrachtgevers. Omdat alle Multideur medewerkers digitaal werken is een snelle informatievoorziening gegarandeerd. Daardoor verloopt de informatievoorziening naar klanten én eindklanten snel, nauwkeurig en efficiënt. En dat werkt prettig voor iedereen.

Specifieke service voor facilitaire bedrijven

 • Asset management: van inventarisatie van de deuren en componenten tot de registratie van wijzigingen, vervangen en interventies per deur.

 • Contract management: beheer van de contractafspraken als SLA’s en  onderhoudsplanningen.

 • Professioneel onderhoud: onderhoud en keuring conform de geldende normeringen, aanleveren van digitale onderhoudsbonnen.
 • Input voor MJOP trajecten (Meerjaren Onderhoudsplan).

Multideur en Logistiek

Multideur verzorgt het onderhoud en levert service aan verschillende distributiecentra en logistieke bedrijven. Onze vakmensen hebben kennis van alle voorkomende industriële deuren en werken merkonafhankelijk. Hierdoor kan Multideur alle voorkomende installaties binnen distributiecentra onderhouden en levert hierbij de beste service. Gegarandeerd.

Specifieke service voor distributiecentra

 • Deuren binnen een distributiecentrum worden intensief gebruikt en het uitvallen van een deur leidt direct tot grote problemen in de inslag of uitlevering van producten. Hierdoor raken docks vol en stokt het operationele proces.

 • De professionals van Multideur reageren snel op een storing en minimaliseren daarmee de impact op het logistieke proces.

 • Het keuren van deuren op persoonsveiligheid, brandveiligheid of explosieveiligheid bij ATEX zones of PGS opslag, met als doel het behouden van een veilige werkomgeving.

 • Controle op isolatie en juiste afdichting van deuren om de vereiste temperaturen in diverse ruimtes te behouden.

Multideur en VVE

Multideur neemt het onderhoud van gemeenschappelijke delen van een gebouw, zoals bijvoorbeeld garagedeuren of toegangsdeuren, helemaal uit handen van de VVE’s. We reageren snel en effectief op storingen en plannen daarnaast het regulier onderhoud in. Hierdoor kunnen bewoners zorgeloos en naar tevredenheid gebruikmaken van faciliteiten en heeft de VVE hier geen omkijken naar.

Specifieke service voor VVE’s

 • Voor VVE’s geldt vaak een afwijkend onderhoudsconcept gebaseerd op het gebruik van de deur en de gevolgen van het niet functioneren van een deur. We bespreken samen met de VVE hoe we dit naar wens kunnen invullen.

Multideur en Food + Pharma

Net zoals voor iedere andere sector is de functionaliteit en veiligheid van deuren bij Food & Pharma bedrijven essentieel. Bij deze sector heeft het niet functioneren van deuren echter direct grote gevolgen voor de bedrijfsvoering. Niet alleen moeten de deuren hier functioneel en veilig zijn, de gevolgen van een niet (goed) functioneren deur kunnen grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering: hygiënezonering die niet gehandhaafd kan worden, ongedierte dat binnen kan komen of bijvoorbeeld temperatuurzoneringen die door een storing van deuren niet goed geregeld kunnen worden.

Multideur heeft een ruime ervaring met het verlenen van service in deze sector. Wij weten wat een storing voor gevolgen kan hebben en zijn daarom snel ter plaatse om de storing zo snel mogelijk en naar wens op te lossen. Onze vakmensen zijn bekend met het werken in deze specifieke omgeving en zijn op de hoogte van de gestelde eisen aan (voedsel)veiligheid.

 • Een maatwerk onderhoudsconcept dat specifiek is gericht op deuren in de food en pharma sector

 • Anti-knaagdier afsluitingen rondom deuren en dock levelers

 • Specifiek advies op de toepassing van type snelloopdeuren in deze veeleisende omgeving.

Multideur en Vastgoed

Als eigenaar of gebruiker van een gebouw ben je verantwoordelijk en aansprakelijk voor de veiligheid van de geïnstalleerde industriële deuren.
Volgens de RI&E dienen industriële deuren jaarlijks te worden gecontroleerd en gekeurd op veiligheid. Tijdens de controle wordt de kwaliteit van staalkabels, de werking van valbeveiligingen en overige persoonsbeveiligingen gecontroleerd en gekeurd.
De periodieke onderhoudsbeurt kun je met een gerust hart overlaten aan de  vakmensen van Multideur. Tijdens de periodieke onderhoudsbeurt worden alle veiligheidspunten door hen gecontroleerd, gerepareerd en gerapporteerd. Zodat de deuren de eerstvolgende periode veilig en betrouwbaar zijn.

 • Richtlijn Arbeidsveiligheid (89/391/EEG) over een veilige en gezonde werkplek

 • De Richtlijnen Arbeidsplaatsen en Arbeidsmiddelen (56/654/EEG en 89/665/EEG).

 • Geharmoniseerde CE-richtlijn over deuren en poorten en de machinerichtlijn

Multideur en Aannemers

Als aannemer wil je kunnen vertrouwen op een leverancier die kennis van zaken heeft  en je de allerbeste service levert. Multideur is al 35 jaar actief in het leveren en onderhouden van merkonafhankelijke industriële deuren. Ons productaanbod (interne link) is breed en van de allerbeste kwaliteit. Dat maakt het  geschikt voor ontzettend veel toepassingen en omgevingen.

We denken graag met je mee over een optimale invulling van je vraag; neem gerust contact met ons op.

Multideur en Architecten

Een nieuw ontworpen gebouw vraagt om veilige, betrouwbare en representatieve deuren. Als architect wil je samenwerken met een leverancier die kennis van zaken heeft, merkonafhankelijk werkt en die pro-actief met je meedenkt. Multideur heeft al 35 jaar ervaring in industriële deuren en levert de allerbeste service voor haar klanten. We zijn nieuwsgierig naar je project, neem gerust contact met ons op! We luisteren graag naar je ideeën en denken graag met je mee over verschillende opties.

Multideur en Particulieren

Ben je op zoek naar een hoogwaardige garagedeur die de uitstraling van je woning versterkt? Ook hiervoor kun je bij Multideur terecht. Onze maatwerk garagedeuren zijn betrouwbaar, duurzaam, veilig en voldoen aan de strengste Europese richtlijnen. Door de grote keuze in stijlen, designs en aanvullende opties is er altijd een garagedeur die perfect past bij je wensen.

 • Of je nu kiest voor elegante allure, een authentieke warme houtlook, een architectonisch statement of voor een persoonlijk ontwerp: we stellen een garagedeur samen die perfect aansluit bij de uitstraling van je woning én bij het gewenste comfort.
 • Wij geven een volledige fabrieksgarantie van 10 jaar op de gehele deur, inclusief de slijtage gevoelige onderdelen.
 • Onze garagedeuren zijn eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en gegarandeerd veilig.